Geef een kind cultuur kado

Closed You can't donate anymore

De campagne 'Geef een kind cultuur kado', is succesvol geslaagd! Maar ECI cultuurfabriek stopt niet na deze campagne om hun cultuureducatie programma voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te maken. Wil je graag nog bijdragen aan dit mooie iniatief? Neem dan contact op met ECI cultuurfabriek (https://www.ecicultuurfabriek.nl/ambassadeurs). 

 

Geef een kind cultuur kado! 

Help ons om 1.000 kinderen voor wie cultuureducatie niet vanzelfsprekend is, de kracht van cultuur te laten ervaren! Wat als je als kind niet uitgedaagd wordt om buiten de kaders te denken? Je nooit kunt genieten van een adembenemende voorstelling, een film op het grote doek of live muziek die de fantasie prikkelt... 

Kinderen die wel uitgedaagd worden, ontdekken nieuwe dingen, kunnen hun talenten ontwikkelen en komen erachter wat ze echt leuk vinden. Hun wereld wordt alleen maar groter! 
Er ontstaat een waakvlammetje dat tot een vreugdevuur kan uitgroeien, om de wereld vol zelfvertrouwen tegemoet te treden... Dat is wat cultuureducatie doet en dat gun je elk kind! 

Niet vanzelfsprekend 
Maar voor sommige kinderen is kunst en cultuur niet vanzelfsprekend en daar willen wij iets aan doen. Wij willen 1.000 kinderen voor wie cultuureducatie niet vanzelfsprekend is, de kracht van cultuur laten ervaren. Om dat te kunnen doen hebben we €15.000 nodig. Bij ECI cultuurfabriek kun je theater, expo, film, pop, dance en cultuureducatie samen beleven. Het is een plek waar kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken, ontwikkelen en laten zien.  
We hebben al een fantastisch cultuureducatieprogramma, maar dat willen we nóg toegankelijker maken voor nóg meer kinderen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!  

Met jouw bijdrage aan de actie Geef een kind cultuur kado bied jij kinderen de mogelijkheid tot ontdekken, tot ontplooien, tot groeien, tot zelfvertrouwen en geluk. 
Want door jouw bijdrage kunnen wij kinderen, voor wie het anders niet mogelijk is, in aanraking brengen met cultuur. We bieden ze een plek in onze een van onze workshops waar ze kunnen leren tekenen, schilderen, boetseren of waar ze oude kleding leren omtoveren tot iets nieuws. We laten ze met materialen kennis maken waar ze misschien nog nooit mee in aanraking zijn gekomen. Zo kunnen ze ontdekken en experimenteren. We laten ze kennis maken met toneel en musical. Ze leren hun expressie te tonen, durven te doen en worden vrijer. Als ze een muziekinstrument leren spelen prikkelt dit hun hersenen; door noten te lezen, maat te houden en tegelijk met gevoel te leren spelen. Naast het doen bieden we ze ook een plek waar ze theater en muziek zelf beleven als bezoeker.  En wie weet wat dat zal brengen!  
 
Jouw hulp is nodig! Doneer jij ook?  
Kortom; haal de drempel naar cultuur weg en breng samen met ons nóg meer kinderen in aanraking met de schoonheid van cultuur!

Voor deze crowdfundactie werken we samen met een groot aantal maatschappelijke partners uit Roermond die in direct contact staan met de gezinnen en de kinderen die we willen bereiken: de Voedselbank, stichting Maximina, stichting Wel.Kom, VIJF, SWAR Roermond, de Noodopvang, Stichting Leergeld Roermond en alle scholen van het primair en voortgezet onderwijs.

*Kinderen en jongeren onder de 14 jaar kunnen komen onder begeleiding van een ouder/verzorger of een volwassene.

€25 Donate Recommended Win een Kinder fECI! - Met een donatie van €25,- maak je kans om jouw kinderfeestje (max. 10 kinderen) bij de ECI cultuurfabriek te vieren! Een Culturele Workshop, naar eigen keuze, door een van de docenten van ECI met ranja en cake. Vieren we binnenkort jouw feestje? 5 donors €15 Donate SpECIale dank - Je krijgt heel veel dankbaarheid! Met jouw donatie gaan 2 kinderen of jongeren naar de film in ons filmhuis!* 36 donors €25 Donate You've got mail - Superfijn! Graag sturen we je een bedankkaartje op, ontworpen door een kind. Met jouw donatie gaan 2 kinderen of jongeren naar het theater!* 20 donors €50 Donate Video Fun - Wauw! Ontvang een persoonlijke video boodschap van een kind. Met jouw donatie gaan 3 kinderen of jongeren naar het theater!* 9 donors €100 Donate Luid voor Zuidelijk Talent - Super! Ontvang twee vrijkaarten voor Luid Zuid (TheaterSchool) en zie van dichtbij wat cultuureducatie voor kinderen en jongeren kan doen! Met jouw donatie kunnen we 5 lessen beeldend of toneel aanbieden! 4 donors €150 Donate Achter de Schermen - Leuk! Ontvang een rondleiding achter de schermen van ECI cultuurfabriek van Margo (directeur ECI), en een kind. Zo kom jij erachter wat de kinderen leren en zie jij wat normaal gesproken niet voor de bezoeker zichtbaar is! Met jouw donatie kunnen we 5 individuele muzieklessen aanbieden, met instrument naar keuze! 2 donors €250 Donate Voor en Achter de Schermen Pakket - Wow! Wat een bijdrage! We geven je graag een kijkje achter de schermen van ECI én ontvang twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze. Zo kom je erachter wat de kinderen leren en waar dit toe kan leiden. Met jouw donatie gaan 15 kinderen of jongeren naar het theater!* 2 donors €500 Donate ECIcret - Tof! Jouw naam wordt getoond op een bord bij de ingang van de theaterzaal, voor de onthulling van dit bord word je samen met een vriend of collega natuurlijk uitgenodigd. Met jouw donatie kunnen we een jaarcursus beeldend, toneel of muziek aanbieden! 3 donors €1,250 Donate Popmuziek VIP pakket - Super fijn! Voor jouw gulle donatie ontvang je twee plekken in de popzaal voor het hele seizoen. Jouw donatie geeft 25 kinderen gratis toegang tot de kindervakantiedagen in de herfstvakantie! €2,500 Donate Theater VIP Pakket - Super bedankt! Je ontvangt twee stoelen in het theater voor het hele seizoen, zo weet je zeker dat je geen voorstelling mist. Met jouw donatie kunnen er meerdere hele klassen naar een voorstelling!
View all

Nog 1 week!

27-06-2023 | 09:00 Lieve donateurs,    Met nog 1 week op de teller, gaat het hard! De teller staat ondertussen op €12.863 dat is al 85% van het doelbedrag, echt fantastisch om te zien!    Maar we zijn er nog niet... Voor deze laatste week hebben we een mooie loterij tegenprestatie toegevoegd: bij een donatie van €25,- maak je kans om jouw kinder feestje te vieren bij ECI. Een culturele workshop naar keuze voor maximaal 10 kinderen met een heerlijk glaasje ranja en een stukje cake.      Vieren we binnenkort jouw feestje? Of ken je iemand die graag diens feestje bij ECI wilt vieren? Wil je dan deze tegeprestatie met hen delen? Bijvoorbeeld via whatsapp, alvast bedankt!    Lieve groet,  ECI Cultuurfabriek
Read more